2019-08-21 06:53:59• hírek • (x)

Küzdd le a fájdalmakat a víz erejével!

A rohanó hétköznapok feszített munkatempójában egyre többen vannak azok, akiknek életét különféle ízületi vagy izomfájdalmak nehezítik meg. A panaszok minimalizálása érdekében a szakemberek a gyógyszeres kezelés mellett a rendszeres mozgást ajánlják, de azt kevesebben tudják, hogy a sporttal párhuzamosan alkalmazott masszázsnak is rengeteg pozitív hatása lehet.

A modern kor vívmányainak köszönhetően már nem csak kizárólag a masszőrökre hagyatkozhatunk, ha szeretnénk testünket egy ilyen jellegű kezelésnek alávetni, ehelyett bátran kipróbálhatjuk a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hidromasszázst is. A hidromasszázs nem más, mint a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért vérkeringést fokozó masszázs, mely számos pozitív élettani és egészségügyi hatással rendelkezik. A német precizitással megalkotott Velus Jet masszázságy pedig szinte forradalmasította e területet, ugyanis a technológiai innovációnak köszönhetően sikerült egy olyan készüléket megalkotni, melynek eredményei nem maradnak el a tradicionális, terapeuta által végzett masszázs mögött sem.


A szatmári Roana Crio Center szalonjának szolgáltatásai között megtaláljuk a Velus Jet masszázságyat, melynek legnagyobb előnye a kezelés személyre szabhatóságában rejlik, hiszen mindenki saját ízlésének és igényének megfelelően választhatja ki a masszázs típusát, idejét, a víz nyomását és azt is, testének mely területeit szeretné alávetni a masszázsnak. A masszázságyban két egymástól függetlenül vezérlehető fecskendő működik, melynek köszönhetően a felhasználó választhat a párhuzamos, az ellentétes irányú, a körkörös, a pontszerű, a nyújtó és a pulzáló masszázs közül is, így mindenki azt kapja, amire épp a legnagyobb szüksége van. Hogy mi mindent lehet kezelni e végtelen módon kombinálható masszázstípusokkal?



A szakemberek és a felhasználói visszajelzések alapján a készülék enyhíti a hát- és ízületi fájdalmakat, oldja az izomgörcsöket, az izomfáradtságot, emellett hatékonyan segít minimalizálni a nyaki, a mellkasi és a derékfájdalmakat is. Segít csökkenteni a stressz és szorongás szintjét, ellazítja a szervezetet, valamint jó közérzetet biztosít az endorfintermelés fokozása által. Ugyanakkor annak is érdemes kipróbálnia a Velus Jet kezelést, aki migrénnel vagy álmatlansággal küszködik, hiszen ezek kezelésében is komoly eredményeket lehet elérni általa. Emellett fontos tudni azt is, hogy a masszázságy rendkívül jó kiegészítője lehet az aktív kezeléseknek (pl. gyógytorna, mozgásterápia), tovább fokozva azok hatását. 



Mindenképp érdemes tehát betérni a Roana Crio Centerbe, ahol felkészült szakemberek és utolsó generációs készülékek, köztük a Velus Jet masszázságy is várja a gyógyulni vagy ellazulni vágyókat. További infókért keresd fel a szalon weboldalát, vagy látogass el személyesen a Grigore Ureche 20. szám alatt található Roana Crio Centerbe

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: